вторник, 7 август 2012 г.

Гарантиран тур: Лондон - Париж


Гарантиран тур: Лондон - Париж

Маршрут: София - Лондон - Париж - София

транспорт: Самолет

1 ден Полет за Лондон. Пристигане и трансфер от летището до избрания хотела. Настаняване. Свободно време. 

2 ден Панорамна обиколка на Лондон с автобус и екскурзовод. Разглеждане на Клок Тауър, Парламента, Биг-Бен, Уестминстърското абатство, площад Трафалгар. 
Пешеходна екскурзия до Националната галерия. 
Галерията съхранява творби на Рембранд, Микеланджело, Ботичели, Леонардо да Винчи. Тук можете да си купите и картички с копия на прозведенията от фондовете на галерията. 

3 ден Пешеходна обиколка на централната част на Лондон. Насладете се на атмосферата на космополитния град. Разглеждане на Парламента, Биг-Бен, Уестминстърското Абатство, площад Трафалгар. 
Пешеходна екскурзия до Британския музей, в залите на който се помещава една от най-големите колекции от културната история на човечеството - от Розетският камък, статуи от Великденските острови до най-ранното известно изображение на Исус Христос. 

4 ден Свободен ден в Лондон или екскурзии по желание срещу доплащане. 

5 ден Трансфер до жп гара St. Pankrass за пътуване със скоростен влак EUROSTAR до Париж (във вагон 2-ра класа). Пристигане в Париж на Garе du Nord, трансфер до хотела. Нощувка. 

6 ден Панорамна обиколка на Париж (около 3ч.) с автобус и екскурзовод. Разглеждане районите на Старата опера, Лувър, о-в Свети Людовик, кметството, Новия мост, моста Алексансър III, площад Конкорд, Мадлената и фотопауза при Дома на инвалидите. Разходка в града на Новия век – Дефанс. 
След обяд пешеходна екскурзия на Монмартър (около 2ч.) - един от най-живописните квартали на Париж - площад Тертър и църквата Сакре Кьор. 

7 ден Пешеходна разходка в Латинския квартал и Люксембургската градина. Разглеждане на остров Сите и посещение на Парижката света Богородица. 
Посещение на музея на парфюмите Fragonard и посещение на ювелирен център на Lorenci. Свободно време. 

8 ден Свободен ден в Париж или екскурзии по желание срещу доплащане. 

9 ден Закуска. Трансфер до летището и полет за България. 

За да научите повече за тази екскурзия в Ландон и Париж или да направите запитване, моля не се колебайте да се свържете с туристическа агенция "Астеа Тур" .


0 коментара:

Публикуване на коментар